Definita cuvantului polisindeton
POLISÍNDETON s. n. Figură de stil care constă în repetarea unei conjuncții la începutul fiecăreia dintre părțile unei fraze sau înaintea fiecăruia dintre termenii unei enumerări, pentru a da discursului mai multă forță. – Din fr. polysyndéton.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu polisindeton
PAROXITÓN, paroxitoane, s. n. Cuvânt care are accentul pe penultima silabă. – Fr. paroxyton (< gr.). Vezi definitia »
MADISON s.n. Dans modern lent la care dansatorii se așază în șiruri paralele, executând simultan figurile și urmărind același sens de deplasare; melodia acestui dans. [Pron. médisn. / cf. Madison – oraș din S.U.A.]. Vezi definitia »
CRUȘÓN s.n. Băutură rece preparată într-un bol mare (numită în engl. chiar bowl, în germ. Bowle), din diferite fructe puse la macerat cu zahăr și alcool (lichior, rachiu, coniac), la care se adaugă, înainte a a fi servită, vin, vin spumant sau șampanie; din fr. cruchon (= vas de lut sau gresie cu două toarte). Vezi definitia »
SCHIATRÓN s. n. tub catodic al cărui ecran devine mai puțin luminos din punctul de impact cu fasciculul electronic. (< fr. skiatron) Vezi definitia »
LEXICÓN s.n. Dicționar. ♦ Dicționar tehnic sau enciclopedic, de obicei în mai multe volume, cuprinzând cunoștințe de orientare din anumite domenii; enciclopedie (a unui domeniu). [Pl. -oane. / < lat. lexicon]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z