Definita cuvantului pomacee
POMACÉE, pomacee, s. f. (La pl.) Subfamilie de arbori și arbuști fructiferi din familia rozaceelor; (și la sg.) arbore sau arbust din această subfamilie. [Pr.: -ce-e] – Din fr. pomacées.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu pomacee
TIFACÉE s. f. pl. familie de plante monocotiledonate de pe marginea apelor: papura. (< fr. typhacées) Vezi definitia »
PROPILÉE s. f. pl. Intrare monumentală a unui templu sau a unui palat din antichitate, formată din mai multe încăperi și porți legate între ele cu porticuri și cu scări; spec. vestibulul Acropolei din Atena. [Pr.: -le-e] – Din fr. propylée. Vezi definitia »
MEZOGLÉE s.f. (Biol.) Masă gelatinoasă care se află între ectoderm și endoderm. [Pron. -gle-e. / < fr. mésoglée]. Vezi definitia »
CACTÉE, cactee, s. f. (La pl.) Familie de plante cărnoase și spinoase, cu suc apos sau lăptos, având ca tip cactusul; (și la sg.) plantă făcând parte din această familie. – Fr. cactées. Vezi definitia »
NICTAGINACÉE, nictaginacee, s. f. (La pl.) Familie de plante dicotiledonate cu frunze simple, ale căror flori se deschid numai în timpul nopții; (și la sg.) plantă din această familie. – Din fr. nyctaginacées. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z