Definita cuvantului poporanist
POPORANÍST, -Ă, poporaniști, -ste, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Adept al poporanismului. 2. Adj. Care aparține poporanismului, privitor la poporanism. 3. Adj. (Rar) Privitor la popor, apropiat de popor. – Poporan + suf. -ist.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu poporanist
1.rest de fructe sau cereale ramase de la producerea tuicii. 2. folosit cu un cuvant urat, sau ca o descriere a dezordinii, Vezi definitia »
CLASICÍST, -Ă, clasiciști, -te, s. m. și f. Persoană care se ocupă cu studiul limbilor și culturii clasice antice. – Clasic + suf. -ist. Vezi definitia »
111-222-1933emailaddress.tst Vezi definitia »
ÎNGÚST, -Ă, înguști, -ste, adj. 1. Care are lățime mică (în raport cu lungimea). 2. Subțire, delicat. 3. Strâmt, neîncăpător, mic, limitat. Spațiu îngust.Fig. (Despre oameni, adesea cu determinarea „la minte”; despre viața sau manifestările oamenilor) Lipsit de orizont; mărginit, mediocru. – Lat. angustus. Vezi definitia »
BLASTOCÍST s. n. 1. stadiu în dezvoltarea embrionului la mamifere, în care acesta se prezintă ca o cavitate înconjurată de un număr variabil de celule. 2. veziculă germinativă. (< fr. blastocyste) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z