Definita cuvantului baseball
BASE-BALL s. n. Joc sportiv nord-american, practicat între două echipe de câte nouă jucători cu o minge ca cea de oină, care se lansează cu un bătător spre terenul echipei adverse, de unde poate fi trimisă înapoi tot prin lovire cu bătătorul. [Pr.: béiz-bol] – Cuv. engl.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu baseball
BELL, Alexander Graham (1847-1922), inventator și om de știință american de origine scoțiană. Prof. univ. la Boston. Cercetările sale privind fiziologia auzului l-au dus la inventarea telefonului (1876). Vezi definitia »
MUSIC-HALL s. n. Spectacol alcătuit din numere variate de muzică ușoară, dans etc., prezentate pe scena unui teatru, a unui restaurant etc.; p. ext. teatru sau local public în care se reprezintă astfel de spectacole. [Pr.: miúzik-hol] – Din fr., engl. music-hall. Vezi definitia »
COW-BELL CAU-BEL/ s. m. inv. talangă. (< engl. cow-bell) Vezi definitia »
BULL, John (c. 1543-1628), compozitor și organist englez. Piese pentru orgă și clavecin, lucrări corale. Vezi definitia »
SILL s. n. corp vulcanic orizontal sau puțin înclinat, din lava care a pătruns printre formațiile sedimentare. (< fr. sill) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z