Definita cuvantului precipitabil
PRECIPITÁBIL, -Ă, precipitabili, -e, adj. (Despre anumite substanțe) Care (se) poate precipita (2), care poate fi precipitat. – Din fr. précipitable.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu precipitabil
VANDÁBIL, -Ă adj. Care se poate vinde. [< fr. vandable]. Vezi definitia »
DISPENSÁBIL, -Ă, dispensabili, -e, adj. De care cineva se poate dispensa; pentru care se poate acorda o dispensă. – Din fr. dispensable. Vezi definitia »
PENTADACTÍL, -Ă, pentadactili, -e, adj., s. m. și f. (Animal vertebrat) care are cinci degete la membrele anterioare sau posterioare; (membru anterior sau posterior) care este prevăzut cu cinci degete. – Din fr. pentadactyle. Vezi definitia »
STERÍL, -Ă I. adj. 1. neroditor, neproductiv, sterp. ◊ care nu poate procrea; (despre plante) care nu face roade sau semințe. 2. (fig.) care nu duce la nimic, fără folos. 3. care a fost sterilizat, dezinfectat. II. s. n. partea nefolositoare dintr-un zăcământ sau dintr-un produs minier. (< fr. stérile, lat. sterilis) Vezi definitia »
INOXIDÁBIL, -Ă adj. (Despre metale și aliaje) Care nu se oxidează, care nu ruginește. [Cf. fr. inoxydable]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z