Definita cuvantului predomina
PREDOMINÁ, predómin, vb. I. Intranz. A se impune prin număr, forță, valoare, autoritate; a se ridica deasupra altora, a avea întâietate, a domina, a predomni. – Din fr. prédominer.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu predomina
MERLINÁ vb. I. tr. (Mar.) A coase grandeea de marginea velei cu ajutorul unei ațe rezistente. [< fr. merliner]. Vezi definitia »
NIRVÁNA s. f. (în budism, în jainism și în filozofia indiană) stare de liniște desăvârșită, de fericire, eliberare definitivă de suferințe, de grijile vieții, obținută prin contemplație și asceză. (< fr. nirvana) Vezi definitia »
RATATINÁ vb. I. tr., refl. (Med.) A provoca încrețituri (pe țesuturi, celule etc.); a (se) încreți. [< fr. ratatiner]. Vezi definitia »
SELECȚIONÁ, selecționéz, vb. I. 1. Tranz. A face o selecție, a alege, a tria după un anumit criteriu; a selecta; p. ext. a ameliora speciile animale și vegetale prin alegerea, în vederea reproducției, a indivizilor care întrunesc cele mai multe calități. 2. Refl. A se supune procesului de selecție naturală. [Pr.: -ți-o-] – Din fr. sélectionner. Vezi definitia »
OBIECȚIONÁ vb. I. intr. A face obiecții. [Pron. -biec-ți-o-. / et. incertă]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z