Definita cuvantului virescent
VIRESCÉNT, -Ă adj. (Despre un organ vegetal) Care are culoarea verde. [Pron. -sce-. / cf. it. virescente, lat. virescens].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu virescent
Element de constructie care sparge sloiurile de gheata si dirijeaza flotantii catre deschiderile adiacente Vezi definitia »
TEMPERÁNT, -Ă adj. care temperează. (< fr. tempérant, lat. temperans) Vezi definitia »
DIAMÁNT, diamante, s. n. 1. Varietate cristalină de carbon, de obicei transparentă și cu luciu puternic, având cea mai mare duritate dintre toate mineralele și folosită ca piatră prețioasă sau la diverse unelte de șlefuit, de tăiat și zgâriat; adamant. 2. Unealtă pentru tăiatul sticlei, alcătuită dintr-un diamant (1) comun fixat într-un suport metalic cu mâner. 3. Cel mai mic corp de literă de tipar. [Pr.: di-a-] – Din fr. diamant. Vezi definitia »
PEDIMÉNT s.n. (Geol.) Câmpie de eroziune, situată la piciorul munților din deșert și acoperită cu aluviuni. [< fr. pédiment, engl. pediment]. Vezi definitia »
ANTRENÁNT, -Ă, antrenanți, -te, adj. Care atrage, care stimulează (într-o activitate). ♦ Distractiv, amuzant. ♦ Plin de antren. – Din fr. entraînant. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z