Definita cuvantului aliaceu
ALIACÉU, -ÉE adj. (rar) Referitor la usturoi. [< fr. alliacé].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu aliaceu
TURNÉU, turnee, s. n. Deplasare pe care o face un artist sau un ansamblu artistic în mai multe localități (sau țări), spre a da o serie de reprezentanții; deplasare pe care o face un sportiv sau o echipă sportivă în diverse localități (sau țări), pentru a susține o serie de meciuri, de întâlniri. ♦ Călătorie oficială pe care o face o personalitate (politică) în diverse localități (sau țări), după un program dinainte stabilit. – Din fr. tournée. Vezi definitia »
GOFRÉU s.n. (Arhit.) Ornament constituit din adâncituri cu conturul pătrat, alcătuite și dispuse în șiruri paralele. [< fr. gaufré]. Vezi definitia »
spudéu (-éi), s. m. – Notabil, personalitate. Ngr. σπουδαïος (Gáldi 256). Sec. XVIII, înv.Der. spudaxi, vb. (a studia), înv., din ngr. σπουδάζω, viitor σπουδάξω. Vezi definitia »
matinéu (-uri), s. n.1. Spectacol de teatru ziua. – 2. Îmbrăcăminte de interior. Fr. matinée.Der. matinal, adj. (de dimineață), din fr. matinal. Vezi definitia »
ATÉU, -ÉE, atei, -ee, s. m. și f. Adept al ateismului; persoană care neagă existența lui Dumnezeu și a oricărei divinități. – Din fr. athée, lat. atheus. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z