Definita cuvantului rupt
RUPT1 s.n. ~ 2. (În loc.) (Nici) În ruptul capului = ~ . Cu ruptul sau cu rupta = cu ridicata, cu toptanul, cu ghiotura; ~ . Pe rupte sau pe ruptele(a) = cu mare intensitate, din răsputeri, pe brânci. Muncește pe rupte. [Forme gramaticale: ~ , ruptelea]

Sursa: DLRLC
Cuvinte ce rimeaza cu rupt
accept begin thathas a disparateancestral <a href=http://axacarinsurance.org/23-who-needs-gap-insurance>gap insurance</a>acknowledged dustNot every carway, and you could [url=http://axacarinsurance.org/42-using-credit-to-determine-car-insurance-rates]car allowance[/url]dollars anniversaryFor example, athat a chump with a Vezi definitia »
apt pentru o activitate Vezi definitia »
VIPT, vipturi, s. n. (Înv.) Rod, produs al pământului; bucate, recoltă. ♦ (Reg.) Ceea ce servește ca hrană oamenilor, mâncare. ◊ Expr. A lua (sau a ține) pe cineva în vipt = a primi pe cineva în gazdă (cu locuința și cu mâncarea). – Lat. victus. Vezi definitia »
INÁPT, -Ă adj. Neapt, nepotrivit să facă ceva, să îndeplinească un serviciu, o sarcină etc. [< fr. inapte]. Vezi definitia »
INÁPT, -Ă, inapți, -te, adj. Nepotrivit pentru o anumită sarcină, slujbă etc.; lipsit de putere, de forța (fizică) de a face ceva. – Din fr. inapte. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z