Definita cuvantului armoarii
ARMOARÍI s.f.pl. (Ist.) Armele, emblemele de pe scuturile heraldice, de pe steaguri, de pe pereți, puse ca semne distinctive ale unei familii nobile, ale unui oraș etc. [< fr. armoiries < armoyer – a decora cu arme heraldice].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu armoarii
scalabila-gasiti-i voi ; idee poate ar trebui sa acceptati definiții provenite din opinia personală in paralel cu cele oficiale si un sistem de vot de genul : v-a satisfacut raspunsul sau nu pe o scara de la 1 la 5 etc ; pt ca sunt convins ca multe dintre ele ar putea deveni oficiale cu ajutorul votului ; CE CONTEAZA DACA SUNT SAU NU OFICIALE DACA NU INTELEG SENSUL SAU DACA LIPSESC CU DESARVARSIRE ( PT CA NU LE ACCEPTATI PE CELE PERSONALE ).ATUNCI CARE ESTE SCOPUL ACESTUI SITE ?! POATE O DEFINITIE PERSONALA ESTE MAI CLARA DECAT ZECE OFICIALE . SUNT CONVINS CA SUNT MULTE DEFINITII CARE NU APAR NICI IN SURSELE OFICIALE DE ACEEA ESTE ACEST SITE. bacrizyahoo.com Vezi definitia »
DÓDII s. f. pl. (Pop. și fam.; în expr.) A vorbi sau a grăi (cam) în dodii = a vorbi fără șir; a aiura. A lăsa (pe cineva) în dodiile lui = a lăsa (pe cineva) să-și facă nestingherit toanele, capriciile. A umbla sau a merge (ca) în dodii = a umbla sau a merge în neștire, năuc. – Et. nec. Vezi definitia »
a planta copii expr. (adol.) a se masturba. Vezi definitia »
ARMOARÍI s. f. pl. (Rar) Arme (3); blazon. – Din fr. armoiries. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z