Definita cuvantului blazer
BLÁZER s.n. Veston cu dungi colorate, purtate ca uniformă în unele colegii engleze. ♦ Veston drept din stofă bleumarin sau din flanelă. [< engl., fr. blazer].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu blazer
TROCANTÉR s. n. 1. parte a femurului de care se leagă mușchii coapsei. 2. al doilea segment de la picioarele insectelor. (< fr. trochanter) Vezi definitia »
BOXÉR2 (‹ fr., engl.) s. m. Rasă de cîini de pază, de origine germană, cu aspect puternic, dar armonios, cu talia de 56-60 cm, gambe foarte lungi și urechi purtate vertical, avînd pielea de pe cap și frunte cutată, culoare arămie, păr scurt, aspru și strălucitor. Vezi definitia »
SPINULIFÉR, -Ă adj. prevăzut cu spinuli. (< lat. spinulifer) Vezi definitia »
DEBARCADÉR, debarcadere, s. n. Loc pe malul unei ape sau pe un chei, într-un port, amenajat special și prevăzut cu un utilaj adecvat pentru îmbarcarea și debarcarea călătorilor, a animalelor sau a unor materiale. – Din fr. débarcadère. Vezi definitia »
PENTAMÉR, -Ă adj. (Despre organe vegetale; și s.n.) Format din cinci părți sau elemente; (despre insecte) al cărei tars este divizat în cinci părți. [< fr. pentamère, cf. gr. pente – cinci, meros – parte]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z