Definita cuvantului blockchords
BLOCK CHORDS s.n. (Muz.) Stil pianistic constând în interpretarea unei piese în acorduri (blocuri, conglomerate de sunete) la ambele mâini, folosit în scopul reproducerii la pian a sonorității alămurilor din orchestră. [< engl. block chords].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu blockchords
auleportds gdbff Vezi definitia »
BADLANDS (cuv. engl.) [bædləndz] s. n. Formă de degradare intensă a terenurilor (argiloase sau marnoase), rezultată în urma ploilor torențiale în zone cu pronunțată ariditate și lipsite de vegetație; terenurile astfel degradate devin inutilizabile în agricultură. Denumirea provine de la reg. naturală B. din N S.U.A. (Dakota de Sud și Nebraska), cu depozite fosile de interes geologic (monumentul național Agate Fossil Beds). Vezi definitia »
BADLANDS BÉDLENDZ/ s. n. teren argilos degradat de ape torențiale, cu văi lipsite de vegetație, din regiunile (semi)aride. (< engl. badlands) Vezi definitia »
BARREN GROUNDS (cuv. engl.) [bærən graúndz], subst. Denumire generală dată tundrei canadiene cuprinse între fl. Mackenzie și G. Hudson, locuită de eschimoși. Vezi definitia »
RDS Timisoara Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z