Definita cuvantului brasaj
BRASÁJ s.n. 1. Amestecare a combustibilului pulverizat sau în stare de vapori cu aerul comburant înainte de introducerea lui în cilindrul motorului. 2. Amestecare la cald a făinii de malț cu apă pentru a se obține mustul de bere. 3. Brațare. [< fr. brassage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu brasaj
PREABATÁJ s.n. Galerie într-o mină, făcută în vederea deschiderii abatajului. [Pron. pre-a-. / < pre- + abataj]. Vezi definitia »
CONTRASPIONÁJ s.n. Serviciu special însărcinat cu urmărirea și combaterea acțiunilor spionilor. [Cf. fr. contre-espionnage]. Vezi definitia »
FORÁJ, foraje, s. n. 1. Ansamblul operațiilor care se efectuează pentru a construi o sondă; forare. 2. Ansamblul operațiilor de fărâmare sau de așchiere a rocilor din pragul găurii de sondă, care se execută în vederea adâncirii acesteia. 3. (Rar) Gaură de sondă. – Din fr. forage. Vezi definitia »
JETÁJ s.n. Secreție care se scurge din nasul animalelor bolnave de rinită, de morvă etc. [< fr. jetage]. Vezi definitia »
CORNÁJ s.n. Zgomot patologic care însoțește respirația în unele maladii. ♦ Sforăiala care se aude mai ales la cai când sunt goniți la galop. [< fr. cornage]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z