Definita cuvantului anșeneu
anșenéu s.n. Efect cinematografic constând din înlocuirea gradată a unei imagini cu alta, prin suprapunerea lor temporară; înlănțuire. (< fr. enchaîné)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu anșeneu
ALCEU (ALKAIOS) (sfîrșitul sec. 7 – începutul sec. 6 î. Hr.), poet liric grec. Creator al versului alcaic. Vezi definitia »
RELÉU, relee, s. n. 1. Aparat sau dispozitiv care realizează anumite comenzi, folosit la instalațiile automate și caracterizat prin faptul că determină o variație bruscă, în salt, a mărimii de ieșire, atunci când mărimea de intrare atinge anumite valori. 2. Sistem de comunicații în radiodifuziune și televiziune, cu stații intermediare de recepție și retransmisie. ◊ Releu de scară = automat de scară. 3. Înlocuire a cailor (în cursul drumului), a câinilor (în timpul vânătorii) sau a ștafetelor (în timpul unei curse); locul unde se face schimbul; animalul sau ștafeta de schimb. – Din fr. relais. Vezi definitia »
iminéu s. m., art. iminéul; pl. iminéi, art. iminéii Vezi definitia »
BLEU [pron. BLÖ] adj. inv., s. n. (de) culoare albastru-deschis; azuriu. (< fr. bleu) Vezi definitia »
BARTOLOMEU („fiul lui Tolmai”), unul dintre cei 12 apostoli ai lui Hristos, primul care a mărturisit că acesta este „Fiul lui Dumnezeu”. Prăznuit la 11 iun. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z