Definita cuvantului cloazon
CLOAZÓN s.n. v. cloison.

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu cloazon
JALÓN, jaloane, s. n. 1. Bară lungă de lemn sau de metal, care servește la marcarea și la semnalizarea punctelor de pe teren în diverse lucrări topografice. 2. Fig. Element care marchează un punct sau o etapă în desfășurarea unei activități. – Din fr. jalon. Vezi definitia »
NEUTRÓN s.m. (Fiz.) Particulă elementară neutră din nucleul atomilor, având aproape aceeași masă cu a protonului, dar fiind lipsită de sarcină electrică. [< fr. neutron, cf. neu(tru) + (elec)tron]. Vezi definitia »
RADIOCASETOFÓN, radiocasetofoane, s. n. Aparat care încorporează un radioreceptor și un casetofon. [Pr.: -di-o-] – Radio2 + casetofon. Vezi definitia »
ELECTRÓN s.m. Particulă elementară de materie care intră în compoziția atomului și este încărcată cu electricitate negativă; negatron. [< fr. électron, cf. engl. electron, germ. Elektron]. Vezi definitia »
HEXAGÓN s.n. Poligon cu șase laturi și cu șase unghiuri. [Var. exagon s.n. / cf. fr. hexagone, lat. hexagonus < gr. hex – șase, gonia – unghi]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z