Definita cuvantului cnocaut
CNÓCAUT s.n. Scoaterea din luptă, la box, a adversarului, care este declarat învins dacă nu se ridică de pe podea până ce arbitrul numără până la zece; (p. ext.) competiție în care învinsul este eliminat imediat. ◊ A face (pe cineva) cnocaut = a învinge pe cineva, a-l scoate din luptă, a cnocauta. [Pron. noc-aut, scris și knock-out, abrev. k.o., pl. -turi. / < engl., fr. knock-out].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu cnocaut
CUNOSCÚT, -Ă, cunoscuți, -te, adj. (Adesea substantivat) 1. Care se cunoaște, care este știut. ♦ Care a mai fost văzut, care poate fi ușor recunoscut. 2. (Despre oameni) Care a legat cunoștință cu cineva, pe care cineva îl cunoaște. ♦ Care se bucură de o anumită reputație; renumit. – V. cunoaște. Vezi definitia »
LILIPÚT adj. invar. Pitic, foarte mic, liliputan. [< Lilliput – țară imaginară vizitată de Guliver și unde oamenii erau foarte mici]. Vezi definitia »
șut4, -ă, (reg.) 1. (despre mâncăruri) picant. 2. (despre capre) fără un corn. Vezi definitia »
ÚMLAUT s. n. 1. Fenomen fonetic constând în modificarea timbrului unei vocale accentuate sub influența vocalei următoare. 2. Tremă care se pune deasupra vocalelor care au suferit un umlaut (1). – Din germ. Umlaut. Vezi definitia »
bíne-cunoscút (celebru) (scriitor ~) adj. m., pl. bíne-cunoscúți; f. bíne-cunoscútă, pl. bíne-cunoscúte Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z