Definita cuvantului căcâcea
CĂCẤCEA s. m. Căcăcios. (din căca)

Sursa: DER
Cuvinte ce rimeaza cu căcâcea
(scrierea corecta este cu diacritic pe s, deci sh). Def. : bagheta de care pictorii isi sprijina mana cand vor sa traga contururi precise sau linii drepte. am intalnit acest cuvant intr-o serie de 7 biografii de pictori impresionisti apartinand unui biograf de marca din lumea scriitorilor francezi, pe nume Henri Perruchot, traduse in romaneste de Irina Fortuneanu. Vezi definitia »
Abilitatea de a regăsi istoricul, realizarea sau localizarea a ceea ce este luat în considerare. În cazul unui produs, poate fi vorba de: originea materialelor și a părților componente, istoricul realizării, distribuției și amplasarea produsului după livrare. Vezi definitia »
ÎNAÍNTEA prep. (Construit cu gen.) 1. (Cu sens local) În fața, dinaintea (cuiva sau a ceva). Înaintea ochilor. ♦ De față cu..., față de... 2. (Cu sens temporal) Anterior, mai devreme decât... – Din înainte. Vezi definitia »
sichimeá, sichiméle, s.f. și interj. 1. (s.f.; înv.) secătură, derbedeu. 2. (interj.) cuvînt care exprimă o atitudine de nepăsare. Vezi definitia »
pangeá (pangéle), s. f. – Sfeclă roșie. Tc. pancar (Șeineanu, II, 281; Lokotsch 1621). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z