Definita cuvantului condilom
CONDILÓM s.n. (Med.) Tumoare benignă a tegumentelor și mucoaselor. [Pl. -oame. / < fr. condylome, cf. gr. kondyloma – umflătură].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu condilom
OSTEOSARCÓM s.n. (Med.) Tumoare malignă a țesutului osos. [< fr. ostéosarcome]. Vezi definitia »
ECONÓM, -OÁMĂ, economi, -oame, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care face economii, care cheltuiește cu cumpătare; strângător, adunător, cumpătat. ♦ (Peior.) Zgârcit. 2. S. m. și f. (În trecut) Persoană însărcinată cu administrarea unei instituții, a averii cuiva etc.; administrator. ♦ Îngrijitor al veniturilor unei mănăstiri. – Din fr. économe. Vezi definitia »
COLANGIÓM s. n. tumoare rezultată prin transformarea celulelor epiteliale ale canalelor biliare intrahepatice. (< fr. cholangiome) Vezi definitia »
bacrizyahoo.com ; namac nu apare ; e folosit in argou , in limbajul de strada ; gasiti-i voi def ;as vrea sa mai adaug cateva sugestii 1 . in legatura cu mesajul legat de imbunatatirea codului motorului de cautare ( pt initiatorul acestui proiect am vazut ca esti „fan” wikipedia , asa ca am sa preiau de acolo cateva idei ) ; publica codul sursa si supunel la o dezbatere publica , poate apare cineva cu o idee mai buna etc si se ajunge la ceva super ; poate iese si mai rapid si returneaza chestii si mai bine ; la fel dezbatere si pentru webdesign sitului ; 2. sa pui in pag principala inca 2 rubrici : a. sugestii unde sa trimit astfel de mesaje si b. sa pui si donatii ca dupa cateam citit blogul tau ar cam fi nevoie ; poate apar doritori 3. sa schimbi contribuie la dex cu adauga o definitie la dex ( ar suna mai bine , parerea mea) ; mai simplu , mai explicit . Asta ar merge f bine ca o completare la pct 2. 4 . sa mai apara un label , tag la sfarsitul definitiilor adauga o def sau sa apara undeva pe pagina dar mai evident , nu pitulat acolo printre celelalte ; 5 . la fel sa adaugi un „ linkuri utile ” si sa faci trimitere catre ro.wikipedia ca sa promovezi astfel situl care iti place si il respecta si altii ; si ar fi multe de castigat si aici etc 6 . chestia aia cu „icoana rutiera” nu mi se pare prea practica ; iar mi se pare prea ascunsa . ambigua (sa iti dai seama din prima cam ce reprezinta ) Vezi definitia »
OVARIOTÓM s. n. instrument folosit în ovariotomie. (< fr. ovariotome) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z