Definita cuvantului corimbifer
CORIMBIFÉR, -Ă adj. (Despre plante) Care are florile dispuse în corimb. [< fr. corymbifère].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu corimbifer
BÍNDER s.n. Strat de beton asfaltic, care face legătura între fundația unui drum și stratul de uzură. [< germ. Binder]. Vezi definitia »
BANCHÉR, bancheri, s. m. 1. Capitalist care, prin intermediul băncii2, (1), dă bani cu împrumut sau finanțează în schimbul unei dobânzi sau al unei părți din profit pe capitaliștii sau instituțiile lor din industrie, comerț, agricultură etc.; proprietar sau mare acționar al unei bănci2. 2. (La unele jocuri de cărți) Persoană care conduce jocul și dispune de o sumă suficientă de bani spre a acoperi mizele celorlalți jucători. – Din fr. banquier, it. banchiere. Vezi definitia »
REVERBÉR, reverbere, s. n. Oglindă metalică montată la o lampă, pentru a reflecta razele de lumină într-o anumită direcție. – Din fr. réverbère. Vezi definitia »
BRICOLÉR s. m. cel care se ocupă în timpul liber cu tot felul de lucrări manuale de întreținere și de reparații. (< fr. bricoleur) Vezi definitia »
CARUBIÉR s. m. arbore cu lemnul roșu și tare, care crește în regiunea alpină mediteraneană; roșcov. (< fr. caroubier) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z