Definita cuvantului cromoplast
CROMOPLÁST s.n. (Biol.) Cromatoplast. [< fr. chromoplaste].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu cromoplast
TROMBOBLÁST s. n. celulă tânără care dă naștere trombocitelor. (< engl. thromboblast) Vezi definitia »
ACORDEONÍST, -Ă s.m. și f. Cel care cântă la acordeon. [Pron. -de-o-. / Cf. fr. accordéoniste, germ. Akkordeonist]. Vezi definitia »
Lobist, ă, s.m. Cel care in sistemul politic american face lobby pe culoarele Congresului, adică încearcă să influențeze luarea deciziilor politice în interesul unui grup social care l-a mandatat în acest sens.(cf. lobbist, limba engleză) Termen folosit deja de mass media și intrat astfel în limba romană, de exemplu: http://www.ziua.ro/f.php?thread=191450&data=2006-01-11&ziua=d471ace144324833493e450cd32e0eb0 Vezi definitia »
prost , fraier , stupid Vezi definitia »
MAȘINÍST, -Ă, mașiniști, -ste, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. (Rar la f.) Persoană care conduce o mașină (1), supraveghează funcționarea ei, o repară etc.; mecanic. 2. S. m. și f. (Rar la f.) Persoană care așază decorurile pe scenă, aprinde și stinge luminile, mânuiește aparatele cu efecte sonore etc. 3. Adj. Care ține de mașini (1), care se referă la mașini și la producția de mașini, propriu mașinismului. – Din fr. machiniste, germ. Maschinist. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z