Definita cuvantului pseudostereofonie
PSEUDOSTEREOFONÍE s. f. Obținere a unui efect stereofonic prin prelucrarea, cu diferite mijloace, a unui semnal monofonic. [Pr.: pse-u-do-ste-re-o-] – Din fr. pseudostéréophonie.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu pseudostereofonie
CELULOTERAPIE (celulă + terapie) s. f. Administrare parentală, în scop terapeutic, de fragmente, de țesături neterologe, de origine embrionară sau adulte, menite a asigura o revitalizare sau o stimulare generală a organismului; este o metodă ale cărei rezultate sînt deocamdată controversate. Vezi definitia »
GALACTOGRAFÍE s. f. radiografie a glandei mamare cu o substanță opacă la razele X. (< fr. galactographie) Vezi definitia »
CRISPÁȚIE s.f. Crispare. [Gen. -iei. / < fr. crispation]. Vezi definitia »
SALIVÁȚIE, salivații s. f. Faptul de a secreta salivă; salivat; funcția glandelor salivare; secreție (exagerată) de salivă. – Din fr. salivation, lat. salivatio, -onis. Vezi definitia »
DENUTRÍȚIE, denutriții, s. f. Stare a unui organism viu în care, datorită faptului că asimilația este întrecută de dezasimilație, se produce o scădere mare în greutate. – Din fr. dénutrition. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z