Definita cuvantului deburaj
DEBURÁJ s.n. Curățirea cardelor de impurități; deburare. ♦ Deșeurile obținute în urma acestei operații. [< fr. débourrage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu deburaj
AUTOREGLÁJ, autoreglaje, s. n. Autoreglare. – Din auto2- + reglaj. Vezi definitia »
TURBOFORÁJ s. n. forare cu ajutorul turboforului. (< fr. turboforage) Vezi definitia »
BRONZÁJ s. n. bronzare. (< fr. bronzaje) Vezi definitia »
(?) GIVRAJ, givraje, s.n. (Auto si aviație) Fenomen meteorologic periculos, având ca efect generarea unui strat de gheață în interiorul carburatorului, strat care împiedică alimentarea cu carburant a motorului și care generează, în cele din urmă, oprirea acestuia. Fenomenul este favorizat de faptul că, la motoarele prevăzute cu carburator, amestecul aer-benzină se formează într-o zonă de depresiune (difuzor) si, în condiții de umiditate atmosferică ridicată si temperaturi relativ scăzute ale carburantului (0-15ï??C), are loc înghețarea, pe pereții difuzorului, a vaporilor de apă prezenți în aerul de admisie. Se folosește, de regulă, în sintagma givrajul carburatorului. – Din fr. givrage. [Var.: jivraj s.n., givrare s.f sau jivrare s.f.]. Vezi definitia »
CARTONÁJ s.n. 1. Cartonare. 2. Atelier unde se fac obiecte de carton. 3. Obiect de carton. [Cf. fr. cartonnage]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z