Definita cuvantului dejuna
DEJUNÁ vb. I. intr. A prânzi. [< fr. déjeuner].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu dejuna
REVOLUȚIONÁ vb. tr. a schimba, a preface, a transforma radical. (< fr. révolutionner) Vezi definitia »
ANTRENÁ, antrenez, vb. I. 1. Tranz. și refl. A (se) pregăti prin exerciții metodice (fizice, tactice, tehnice, psihologice și teoretice) pentru a obține cele mai bune rezultate într-o activitate sportivă. 2. Tranz. și refl. A atrage sau a se lăsa atras într-o acțiune, într-o discuție etc.; a (se) înflăcăra. 3. Tranz. A trage după sine, a pune în mișcare, a mișca un organ de mașină sau o mașină. ♦ A deplasa un material (solid, lichid sau gazos) cu ajutorul unui fluid în mișcare. – Din fr. entrainer. Vezi definitia »
Buna ziua si La multi ani. De ce definitia antisemitism este „ Atitudine (politică, socială etc.) ostilă față de evrei” – Din fr. antisémitisme. Iar definitia semitism este SEMÍT, -Ă, „semiți, -te, s.m. și f., adj. 1. S.m. și f. Persoană care face parte din grupul de popoare, apropiate între ele prin limbă și prin aspect fizic, din sud-vestul Asiei, nordul și estul Africii, căruia îi aparțin astăzi arabii, sirienii, evreii etc. 2. Adj. Care aparține semiților (1), privitor la semiți; semitic. – Din fr. sémite. Am citit altceva: termenul Antisemitismus fusese inventat in 1879 de germanul Wilhelm Marr, pentru a inlocui ”antiiudasim„ sursa http://www.tiuk.reea.net/10/gomaafianti.html Sper ca nu am deranjat pe nimeni. Multumesc. Sper ca mai pot intervenii. Vezi definitia »
DISCRIMINÁ vb. I. tr. A separa, a face deosebire, a distinge. [< lat. discriminare, cf. it. discriminare, fr. discriminer]. Vezi definitia »
IKEBÁNA s. f. artă japoneză de aranjare a florilor. (< fr. ikébana, engl. ikebana) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z