Definita cuvantului dentalium
DENTÁLIUM s.m. v. dental.

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu dentalium
CÓRIUM s. n. Strat de piele la animale cuprins între epidermă și stratul adipos subcutanat, format în cea mai mare parte dintr-un țesut conjunctiv și care, după o prelucrare corespunzătoare, se transformă în piele tăbăcită. [Pr.: -ri-um] – Cuv. lat. Vezi definitia »
LAGÚM, lagumuri, s. n. (Înv.) Canal subteran; săpătură făcută sub pământ pentru a submina o construcție, o fortăreață, un pod. – Tc. lâğim. Vezi definitia »
DINOTÉRIUM s. m. Mamifer fosil din epoca miocenă, de mărime uriașă, cu doi fildeși îndoiți la falca de jos. – Fr. dinothérium. Vezi definitia »
VADEMÉCUM s. n. Carte (ghid, manual, repertoriu etc.) pe care o poartă cineva cu sine ca să o consulte în diverse împrejurări. – Din lat. vade mecum, fr. vade-mecum. Vezi definitia »
BLUM (‹ fr., engl.) s. n. Semifabricat de oțel laminat la cald, de secțiune pătrată (minimu 150 x 150 mm) sau dreptunghiulară (cu raportul între laturi mai mic de doi) și lungime de la 2 la 6 m, folosit ca semifabricat pentru laminare sau forjare. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z