Definita cuvantului kart
KART s.n. v. cart2. [DEX'98]

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu kart
SUPÓRT s.n. Ceea ce susține, ceea ce sprijină un lucru, un obiect. ♦ Dispozitiv de susținere sau de sprijinire a unei alte piese, a unui sistem tehnic etc. ♦ (Fig.) Sprijin, reazem, ajutor. [Pl. -turi (s.m.) -porți. / < fr. support]. Vezi definitia »
sport recent aparut (pentru prima oara in Japonia) ce are ca scop simularea unui razboi, batalie etc. Obiectele folosite sunt: replici pe baza de bile de obicei de 6 mm ale armelor adevarate, mine si grenade pe baza de faina sau bile, cutite de plastic neascutite si echipament de protectie. Jocul functioneaza pe baza de reguli stricte de siguranta si fair-play. Este deja sport oficial in unele tari precum Anglia, Germania si momentan se lucreaza la oficializarea lui si in Romania. Forumul acestui sport: http://www.airsoftromania.com/forum/index.php Vezi definitia »
năpấrt, năpấrte, s.n. (reg.) unealtă de țesut. Vezi definitia »
FLIRT s. n. 1. schimb de complimente și amabilități între două persoane de sex opus; cochetărie. 2. legătură de dragoste ușoară, nestatornică; aventură. ◊ persoană cu care se întreține o astfel de legătură. (< fr. flirt) Vezi definitia »
PAȘAPÓRT, pașapoarte, s. n. Document oficial care dă cetățenilor unui stat dreptul de a se deplasa în altă țară, servindu-le acolo ca act de identitate; pas2, pașuș. ◊ Expr. (Fam.) A da (cuiva) pașaportul = a alunga, a expedia (pe cineva); p. ext. a da (pe cineva) afară din serviciu. ♦ Dosar care cuprinde toate actele necesare editării unei cărți; dosar de carte. [Var.: (înv.) pașpórt, paspórt s. n.] – Din it. paseporto, fr. passeport, rus. pasport. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z