Definita cuvantului skilift
SKILÍFT s.n. v. schilift. [DEX'98]

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu skilift
BRÚDERȘAFT s.n. Fel de a bea în care doi parteneri își duc paharele la gură luându-se de braț, în semn de împrietenire și înfrățire. [Pl. -turi. / < germ. Bruderschaft]. Vezi definitia »
SOFT1 s. n. Fire de bumbac sau de celofibră puțin răsucite și moi, folosite ca bătătură pentru unele țesături scămoșate. – Cuv. engl. Vezi definitia »
MOFT, mofturi, s. n. (Fam.) 1. Lucru, problemă fără valoare, fără însemnătate; fleac, nimic, bagatelă. ◊ Expr. A umbla cu mofturi = a invoca motive lipsite de temei. ♦ (Rar) Șmecherie, tertip. 2. (La pl.) Capricii, fandoseli, nazuri, fasoane. – Din tc. müft. Vezi definitia »
HOVERCRÁFT s.n. Vehicul care se mișcă pe o pernă de aer, generată de un motor special care aruncă jeturi de aer orientate. [< engl., fr. hovercraft]. Vezi definitia »
LIFT s.n. 1. Ascensor. 2. Instalație mecanică servind pentru scoaterea la suprafață a țițeiului acumulat în sonde. 3. (Sport) Lovitură la tenis și la volei, care imprimă mingii o traiectorie ascendentă. [Pl. -turi. / < engl. lift]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z