Definita cuvantului drumlin
DRÚMLIN s.n. (Geol.) Ridicătură de teren alungită, rotunjită și netedă, de origine glaciară, alcătuită din material morenic. [< fr. drumlin < cuv. irlandez].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu drumlin
SUPRAÓRDIN s. n. (biol.) diviziune care cuprinde mai multe ordine înrudite. (după fr. super-ordre) Vezi definitia »
DUBLÍN s.n. (Mar.) Mod de legare a unei nave la țărm sau de o geamandură, astfel încât dezlegarea să se poată face fără a coborî de pe punte. [< engl. dublin]. Vezi definitia »
in principal inseamna fatza sau gura, iar originea e probabil tiganeasca. Dar sensul principal in romana e cel de sex oral. A da muie = a i se face sex oral a lua muie = a face cuiva sex oral Evident e folosit si ca injuratura, singur sau in expresiile de mai sus. Vezi definitia »
BORODIN, Aleksandr Porfirievici (1833-1887), compozitor și chimist rus. Membru al „Grupului celor cinci”. Simfonii, poemul simfonic „Prin stepele Asiei Centrale”, opera „Cneazul Igor”, două cvartete, romanțe cu un caracter patriotic și de o largă respirație epică, inspirate din folclorul rus. Lucrări în domeniul chimiei organice. Vezi definitia »
BARBOTÍN s.n. (Tehn.) Roată dințată care antrenează vinciul ancorelor sau șenila unor vehicule. [< fr. barbotin]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z