Definita cuvantului dublaj
DUBLÁJ s.n. 1. Sincronizare a traducerii vorbite a unui film cu mișcările și scenele lui. ♦ Dublare. 2. (Mar.) Căptușeală de scânduri sau de tablă aplicată pe punte sau bordaj. [< fr. doublage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu dublaj
PLANTÁJ s.n. Plantare. ♦ Plantație de arbori ameliorați, izolată de polenul străin, inferior, și îngrijită intensiv în scopul obținerii de semințe ușor recoltabile. ♦ Arbore dintr-o astfel de plantație. [< fr. plantage]. Vezi definitia »
BIZUTÁJ s. n. (în unele universități) ceremonie burlescă de inițiere a studenților din anul I. (< fr. bizutage) Vezi definitia »
CONTRASPIONÁJ s. n. 1. Activitate de urmărire și de contracarare a actelor de spionaj și de descoperire și prindere a spionilor. 2. Serviciu special care desfășoară activitatea de contraspionaj. [Pr.: -spi-o-] – Contra1- + spionaj (după fr. contre-espionnage). Vezi definitia »
TRENÁJ s. n. 1. (Min.) Transport minier în care vagonetele sunt trase de un cablu care se înfășoară pe un troliu. 2. (Tel.) Perturbație în funcționarea unor tuburi analizoare care se manifestă sub forma unei cozi în urma părților în mișcare pe imaginea de televiziune. – Din fr. traînage. Vezi definitia »
SETAVERÁJ s. n. (tenis, volei) raportul dintre seturile câștigate și cele pierdute. (< engl. set-average) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z