Definita cuvantului efectual
EFECTUÁL, -Ă adj. Referitor la efect. [Pron. -tu-al. / cf. engl. effectual].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu efectual
PROVINCIÁL, -Ă, provinciali, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care locuiește în provincie sau este originară de acolo; p. ext. persoană cu apucături sau cu deprinderi stângace, naive. 2. Adj. Care aparține provinciei, privitor la provincie; propriu provinciei și locuitorilor ei; care se găsesc în provincie; provincialist. [Pr.: -ci-al.Var.: (înv.) provințiál, -ă s. m. și f., adj.] – Din lat. provincialis, fr. provincial. Vezi definitia »
SEPULCRÁL, -Ă, sepulcrali, -e, adj. (Livr.) 1. Care aparține mormântului, privitor la mormânt. 2. Ca de mort. – Din fr. sépulcral, lat. sepulcralis. Vezi definitia »
PÚNCTBAL s. n. balon în formă de pară, suspendat și menținut vertical prin legături elastice, sevind pentru antrenament la box. (după engl. punching-ball) Vezi definitia »
ACTUÁL, -Ă I. adj. care se petrece în prezent; contemporan; la ordinea zilei. II. s. n. holocen. (< fr. actuel, lat. actualis) Vezi definitia »
DIENCEFÁL s.n. Parte a encefalului situată între trunchiul cerebral și emisferele cerebrale. [Pron. di-en-. / < fr. diencéphale]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z