Definita cuvantului efleuraj
EFLEURÁJ s.n. (Franțuzism) Atingere ușoară. ♦ Masaj ușor, cu vârful degetelor sau cu toată palma, acționând țesuturile în mod reflex. [Pron. -flö-. / < fr. effleurage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu efleuraj
AUTOREGLÁJ s. n. autoreglare. (< fr. autoréglage) Vezi definitia »
STELÁJ s. n. 1. piesă de mobilier formată din rafturi suprapuse, pe care se așază cărți sau alte obiecte; etajeră. 2. schelet metalic care susține aparate, instrumente și dispozitive, o instalație electrică. (< germ. Stellage) Vezi definitia »
CLAPOTÁJ s.n. (med.) Zgomot (ca un clipocit) perceput în cazurile când există lichid în diferite cavități ale organismului. [< fr. clapotage]. Vezi definitia »
TONÁJ, tonaje, s. n. Masă sau greutate a unui corp exprimată în tone. ♦ Spec. Capacitate a unei nave exprimată în tone-registru. ♦ Spec. Greutate a unui tren sau a unui autocamion exprimată în tone. ♦ Spec. Greutate maximă de încărcătură pe care o poate suporta un vagon sau un autocamion. – Din fr. tonnage. Vezi definitia »
CONTRABARÁJ, contrabaraje, s. n. Baraj de înălțime mică din piatră, din beton sau din lemn, amplasat la o distanță mică în aval de un baraj principal, pentru a preîntâmpina eroziunea fundului albiei și surparea barajului principal. – Contra1 + baraj. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z