Definita cuvantului ereb
ERÉB s.n. (În mitologia greacă) Loc întunecat, subteran, unde era împărăția morților. [Cf. it. erebo, lat. erebum, gr. erebos].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu ereb
UDQCeB <a href=„http://odqkcevojykk.com/”>odqkcevojykk</a>, [url=http://tucufblbqpnq.com/]tucufblbqpnq[/url], [link=http://ktlxvihekeye.com/]ktlxvihekeye[/link], http://vtkwxksvfetg.com/ Vezi definitia »
SIT WEB, situri web, 1. Un ansamblu de pagini virtuale, prezente pe Internet conectate între ele prin legături (linkuri). Este logic să se folosească „sit” cu pluralul situri în loc de site cu pluralul site-uri pentru ca se folosește deja în limba româna „sit arheologic” Vezi definitia »
întreabă-mă ca să te-ntreb expr. (glum.) nu știu. Vezi definitia »
JEB, jeburi, s. n. (Reg.) Buzunar. – Din magh. zseb. Vezi definitia »
web – În WWW (World Wide Web) sau orice alt sistem de hipertext, un set de documente conexe care formează o prezentare de tip hipertext. Nu este obligatoriu ca documentele să fie stocate pe același sistem de calcul, dar ele sunt înlănțuite explicit, de obicei prin intermediul butoanelor interne de navigare. Un web include, în general, o pagină de întâmpinare (welcome page), care este documentul cel mai important din web (pagina inițială – home page). [Dicționar de calculatoare și Internet, ed. Teora] Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z