Definita cuvantului marțipan
MARȚIPAN, marțipane, s.n. Pastă de migdale, preparată din pudră de migdale amestecată cu zahăr, utilizată ca interior de bomboane (praline), pentru acoperirea torturilor sau pentru realizarea unor elemente de decor în cofetărie; prin ext., produse de bombonerie (figurine de diverse forme) din marțipan. Germ. Marzipan, it. marzapane

Sursa: DGE
Cuvinte ce rimeaza cu marțipan
SELACIÁN, selacieni, s. m. (La pl.) Subclasă de pești marini cu scheletul cartilaginos, cu coada împărțită în două părți inegale, cu corpul acoperit cu solzi și cu țepi; (și la sg.) pește din această subclasă. ♦ (Adjectival) Pește selacian. [Pr.: -ci-an] – Din fr. sélacien. Vezi definitia »
CRĂPUȘTEÁN, crăpușteni, s. m. Crăpcean. – Din crap. Vezi definitia »
Geordan reprezinta acronimul de la George+Dan (folosit in lumea internetului ca si Pseudonim de catre George Dan Pavel!) Blogul Autorului: http://capramea.blogspot.com http://paveldan.blogspot.com Vezi definitia »
TREPÁN s. n. 1. instrument de forma unui sfredel pentru trepanație. 2. sapă pentru foraj; foreză. 3. instrument de gravor în formă de sfredel fin. 4. unealtă, în formă de arbore cotit, folosită de sculptori pentru a face găuri în piatră sau marmură. (< fr. trépan) Vezi definitia »
STAMPIÁN, -Ă adj., s. n. (din) subdiviziunea mijlocie a oligocenului. (< fr. stampien) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z