Definita cuvantului fonomontaj
FONOMONTÁJ s.n. Program radiofonic realizat în laborator prin combinarea de diverse înregistrări magnetice obținute separat. [< fr. phonomontage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu fonomontaj
FINISÁJ s.n. Finisare. [Pl. -je, -juri. / < fr. finissage]. Vezi definitia »
PILOTÁJ2 s.n. Construcție hidrotehnică alcătuită din piloți2 bătuți în albia unui curs de apă flotabil, servind la dirijarea plutitului liber. [< fr. pilotage]. Vezi definitia »
BALIZÁJ, balizaje, s. n. Semnalizare prin balize; balizare ♦ Delimitare cu ajutorul unor semnale optice, acustice sau de radio a unui spațiu, a unui drum de navigație aeriană sau maritimă. – Din fr. balisage. Vezi definitia »
ABATÁJ, abataje, s. n. 1. Operație de tăiere sau de extragere a unui minereu sau a unei roci dintr-un zăcământ; p. ext. loc unde se execută această operație. 2. Operație de doborâre a arborilor (În exploatările forestiere). 3. Tăiere, sacrificare a vitelor la abator. ♦ Ansamblu de operații făcute la abator de la introducerea animalelor în sala de tăiere până la tranșarea cărnii. 4. Operație de înclinare a unei nave mici în vederea reparării, curățirii etc. – Din fr. abattage. Vezi definitia »
DUNÁJ s. n. fardaj (1). (< engl. dunnage) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z