Definita cuvantului forehand
FOREHAND s.n. (op. backhand) Lovitură a mingii la tenis executată în așa fel încât mâna care ține racheta are palma îndreptată în afară, nu spre corp. [Pron. forhénd, pl. -duri, var. forhend s.n. / < engl. forehand].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu forehand
RĂTÚND, -Ă adj. v. rotund. Vezi definitia »
NORMÁND, -Ă, normanzi, -de, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. (La m. pl.) Nume sub care erau cunoscute neamurile germanice care locuiau în Peninsula Scandinavă, Irlanda și în insulele vecine; vikingi, varegi; (și la sg.) persoană care făcea parte din aceste neamuri sau populații. 2. Locuitor al Normandiei. 3. Adj. Care aparține normanzilor (1) sau locuitorilor Normandiei, privitor la normanzi sau la locuitorii Normandiei. – Din fr. normand. Vezi definitia »
UNIGLÁND, -Ă adj. cu o singură glandă. (după fr. uniglandé) Vezi definitia »
GLÁSVAND, glasvanduri, s. n. 1. Perete interior alcătuit din panouri de sticlă montate pe un cadru de lemn sau de metal. 2. Ușă pliantă, cu geamuri, care separă două încăperi. – Din germ. Glaswand. Vezi definitia »
MURÍND, -Ă, murinzi, -de, adj., s. m. și f. (Înv.) 1. Adj. Care se află pe moarte; care este specific muribundului. 2. S. m. și f. Muribund. – V. muri. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z