Definita cuvantului catering
CATERING s.n. Cuvânt recent, de origine engleză, care, atât în Marea Britanie, cât și în SUA, denumește activitatea de alimentație publică în toată complexitatea ei, fiind sinonim cu fr. restauration – restaurație; preluat în limba română cu sens restrâns, de livrare și servire de preparate culinare și băuturi sau de organizare de evenimente sociale (nunți, aniversări etc.) și de afaceri (bufete, cocteiluri etc.) în alte locuri (sedii de firme, instituții) decât restaurantele, de către unități specializate, la comanda unui client (persoană fizică sau juridică). – Din engl. catering.

Sursa: DGE
Cuvinte ce rimeaza cu catering
TRÁVELLING s. n. 1. Procedeu de filmare sau de televizare cu ajutorul unui aparat mobil de luat vederi cu focar variabil, folosit mai ales pentru scenele cu personaje în mișcare. 2. Dispozitiv care servește la deplasarea aparatului de luat vederi prin travelling (1). [Pr.: trevăling] – Din fr., engl. travelling. Vezi definitia »
CLÍPING s. n. (hochei) aruncarea pe gheață a unui jucător în fața celui care conduce atacul pentru a-l împiedica să mențină pucul. (< engl. clipping) Vezi definitia »
CATERÍNG [CHE-] s. n. serviciu de asigurare a mâncării la bordul unui avion. (< engl. catering) Vezi definitia »
CLÍRING s. n. sistem de plată (în comerțul exterior) prin compensarea reciprocă a creanțelor și obligațiilor. (< engl., fr. clearing) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z