Definita cuvantului gerbera
GERBÉRA s.f. Plantă erbacee din familia compozitelor, cu tija foarte scurtă, care crește în regiunile calde din Asia și din Africa. [< fr. gerbera].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu gerbera
CONGLOMERÁ, conglomerez, vb. I. Tranz. și reflexiv. A (se) uni, a (se) îngrămădi într-o masă unică. – Din fr. conglomérer, lat. conglomerare. Vezi definitia »
bara-bara expr. împărțeală cinstită; jumătate-jumătate Vezi definitia »
LIBERÁ, liberez, vb. I. 1. Tranz. și refl. (Pop.) A da drumul sau a pleca acasă după efectuarea stagiului militar, a unei concentrări etc. 2. Tranz. (Înv.) A elibera (o țară, un popor). – Din fr. libérer, lat. liberare. Vezi definitia »
ACIRÁ, acír, vb. I. Intranz. (Reg.) 1. A avea nădejde la..., a aștepta să..., a tinde spre... 2. A fi în așteptare; a pândi. [Var.: acerá vb.I] – Et. nec. Vezi definitia »
Legatura/relatie de prietenie/de companie pe un drum/cale/actitate/munca comuna; Sigur e opinia mea pentru ca plecand de la parteneriat->asociere->tovarasie , am gasit un context doar familiar nu si oficial (munca, activitate,afaceri comune). Imi pare rau ca nu acceptati si variantele personale.... Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z