Definita cuvantului grafofob
GRAFOFÓB, -Ă adj., s.m. și f. Bolnav de grafofobie. [Cf. fr. graphophobe].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu grafofob
AGORAFÓB, -Ă adj., s. m. f. (suferind) de agorafobie. (< fr. agoraphobe) Vezi definitia »
ANGLOFÓB, -Ă, anglofobi, -e, adj., s. m. și f. (Persoană) stapânită de anglofobie. – Din fr. anglophobe. Vezi definitia »
LOB1, lobi, s. m. 1. Diviziune anatomică și funcțională a unui organ intern, de obicei despărțită de rest prin cute adânci. ♦ Partea inferioară a urechii externe. 2. Diviziune, prelungire, excrescență a unei frunze, a unei petale sau a unei sepale, separată de rest prin crestături adânci. 3. (Arhit.) Element de construcție în formă de arc de cerc, care, combinat cu alte elemente asemănătoare, formează un arc compus. – Din fr. lobe. Vezi definitia »
CROMOFÓB, -Ă adj. (despre celule, țesuturi) care nu se colorează cu un anume colorant. (< fr. chromophobe) Vezi definitia »
BOB1 s. n. 1. sanie de metal foarte joasă și îngustă, pentru două sau patru persoane, prevăzută în față cu două patine mobile, condusă cu ajutorul unui volan sau al unor „fise”, la concursuri pe pante special amenajate. 2. sport practicat cu această sanie; bobslei. (< engl., fr. bob/sleigh/) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z