Definita cuvantului imuno
IMUNO- v. imun.

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu imuno
NO s. n. dramă lirică japoneză în care renasc cântecul, poezia, dansul, pantomima și măștile, cu subiecte împrumutate din legendele șintoiste și budiste. (< fr. ) Vezi definitia »
CENO1- Element de compunere savantă cu semnificația „gol”. [Scris și keno-. / < fr. céno-, it. ceno- < gr. kenos – gol]. Vezi definitia »
STERNO- Element prim de compunere savantă cu semnificația „(referitor la) stern”, „sternal”. [Var. stern-. / < fr. sterno-, cf. lat. sternum]. Vezi definitia »
GUÁNO s. n. Îngrășământ organic natural, bogat în fosfor (și în azot), care se găsește în mari cantități în America de Sud, provenit din acumularea excrementelor și a cadavrelor de păsări, de lilieci din peșteri, a cadavrelor unor animale marine, etc. – Din fr. guano. Vezi definitia »
CESALPINO, Andrea (1519-1603), botanist, medic și filozof renascentist italian. A criticat magia, punînd la baza procesului de cunoaștere inducția și observația. Unul dintre primii fiziologi care au studiat circulația sîngelui. A propus prima clasificare a plantelor după structura semințelor și a fructelor. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z