Definita cuvantului tswana
TSWÁNA subst. 1. S. m. Membru al populației bantu, de pe teritoriul Botswanei și din vestul Africii de Sud; batswana, bechuana. 2. S. n. Limbă aparținătoare familiei sotho, vorbită de tswana (1); setswana. [Pr.: țuána] (cf. engl. tswana < tswana tswana) [AHDEL]

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu tswana
ALTERNÁ, alternez, vb. I. Intranz. 1. A reveni succesiv, a lua pe rând unul locul altuia. ♦ Tranz. A face să ia, pe rând, unul locul altuia. 2. (Despre sunete) A se schimba în diferitele forme gramaticale ale aceluiași cuvânt sau în cuvintele din aceeași familie. – Fr. alterner (lat. lit. alternare). Vezi definitia »
misuna,era plina de vietuitoare Vezi definitia »
PORȚIONÁ, porționez, vb. I. Tranz. A împărți (un aliment) în porții. [Pr.: -ți-o-] – Din fr. portionner. Vezi definitia »
VIZIONÁ vb. tr. a vedea un film, un spectacol înainte de premieră; (p. ext.) a vedea, a privi un film (la televizor), o piesă de teatru, o expoziție etc. ◊ a urmări un meci, o partidă sportivă. ◊ a asculta un recital. ◊ a vizita un apartament, o casă etc., pentru cumpărare. (< fr. visionner) Vezi definitia »
BATNA, oraș în NE Algeriei, la SE de Alger, pe c. f. Touggourt-Annaba; 184,8 mii loc. (1987, cu suburbiile). Ind. textilă și a mat. de constr. Centru comercial (grîu, lînă, piei). În apropiere, vechiul oraș Timgad. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z