Definita cuvantului tbilisian
TBILISIÁN, -Ă, tbilisiéni, -e, s.m. și f., adj. 1. S.m. și f. Persoană care locuiește în Tbilisi (capitala Georgiei) sau care este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține de Tbilisi sau locuitorilor săi, privitor la Tbilisi sau locuitorii săi. (Tbilisi (n.pr.) + suf. -an4)

Sursa: DOOM
Cuvinte ce rimeaza cu tbilisian
ședințoman, -ă, ședințomani, -e adj. (d. oameni) care are mania de a convoca multe ședințe, de a discuta mult în cadrul acestora. Vezi definitia »
BASARABIAN (‹ n. pr. Basarabia), subdiviziune a Sarmațianului, larg răspîndită în Pod. Moldovei și în zona neogenă a Carpaților Orientali. Este caracterizat de facies nisipos-marnos, cu intercalații de gresii ocolitice sau de calcare recifale și, din punct de vedere paleontologic, prin Mactra fabreana. Vezi definitia »
ALDAN 1. Rîu în Iakuția (Federația Rusă); 2.273 km. Izv. din M-ții Stanovoi și se varsă în Lena la Batamaj. Afl. pr.: Amga, Maia. Navigabil pe 1.753 km. 2. Podiș în Siberia Orientală (C.S.I.) Între M-ții Stavoi și rîul cu același nume, alcătuit din roci cristaline cu intruziuni de granite și sienite. Alt. med.: 1.300-1.600 m. Zăcăminte carbonifere, de min. de fier, aur și mică. Expl. forestiere. Vezi definitia »
ASTRAHÁN s. n. pielicică de miel din rasa caracul, cu părul mătăsos și buclat. ◊ haină de damă dintr-o astfel de blană. (< fr. astrakan) Vezi definitia »
INFRAMICROBIÁN, -Ă adj. Referitor la inframicrobi, de inframicrobi. [Pron. -bi-an. / < fr. inframicrobien]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z