Definita cuvantului inful
INFÚL s.n. Bandă sacră de lână albă care încununa fruntea preoților sau cu care se împodobeau victimele în vechea Romă. [< fr. infule, lat. infula].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu inful
organul sexual femeiesc (vagin) care este rulat peste 10.000 de km ,forjat...fapt care determina si explica lungimea clitorisului alungit (in medie 7-10cm) Vezi definitia »
LIMÚL s. m. artropod marin, comestibil, cu corpul acoperit de o carapace chitinoasă în formă de scut și terminată cu o coadă ca o spadă. – Din fr. limule, lat. limulus Vezi definitia »
HUȚÚL, -Ă, huțuli, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte dintr-o populație slavă din regiunea muntoasă de la izvoarele Siretului și Ceremușului și care vorbește un dialect ucrainean; huțan (2). 2. Adj. Care aparține huțulilor (1), privitor la huțuli. – Din ucr. hucul. Vezi definitia »
a rupe calendarul expr. (prst.) a se îndrăgosti de un client. Vezi definitia »
BARNAUL, oraș în Federația Rusă (C.S.I.), pe Obi; 660 mii loc. (1989, cu suburbiile). Nod feroviar. Ind. metalurgică, constr. de mașini (motoare Diesel), chimică, mat. de constr., prelucr. lemnului, textilă și alim. Observator meteorologic (1841). Universitate. Muzee. Fundat în 1730. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z