Definita cuvantului inversa
INVERSÁ vb. I. tr. A răsturna o situație, o ordine (firească); a face ceva invers. ♦ A schimba sensul unui curent electric. [< fr. inverser].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu inversa
PARSA, parsez, vb. 1. A citi (de către o mașină automată) un text sau șir de caradtere, identificând elementele sale componente. – en. parse Vezi definitia »
EXERSÁ vb. I. intr. A cânta, a face exerciții (la un instrument). ♦ tr. A învăța să cânte, a studia (mai ales dificultățile unei bucăți muzicale). [Pron. eg-zer-. / < fr. exercer]. Vezi definitia »
ANSA (Agenția Nazionale Stampa Associata), agenție de presă italiană. Înființată în 1945, cu sediul central la Roma. Vezi definitia »
Piesa de metal care se introduce intre alte doua piese (din care una este fixa si alta reglabila) pentru a aduce la orizontala sau verticala piesa reglabila. Adaosul respectiv poate fi de diverse grosimi si se introduce individual sau in pachet intre piesele respective. Vezi definitia »
DECOMPENSÁ vb. I. tr., refl. (Med.) A(-și) strica starea de echilibru funcțional. [Cf. fr. décompenser]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z