Definita cuvantului introduce
INTRODÚCE vb. III. tr. 1. A băga, a vârî (undeva, în ceva). ♦ A include, a îngloba. ♦ refl. A intra. 2. A face să fie primit de cineva. 3. A iniția, a călăuzi, a da cunoștințele inițiale într-un anumit domeniu. 4. A institui, a stabili, a consolida (un obicei, o practică etc.). [P.i. introdúc, perf. s. -dusei, part. -dus, var. întroduce vb. III. / < lat. introducere < intro – înăuntru, ducere – a duce].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu introduce
a face elice expr. (d. bărbați) a schimba de mai multe ori poziția partenerei în timpul actului sexual. Vezi definitia »
SEDÚCE vb. tr. 1. a atrage, a încânta, a cuceri (prin farmecul vorbelor, prin purtare). 2. (despre bărbați) a ademeni o femeie. ◊ (jur.) a săvârși o seducție. (< lat. seducere, după fr. séduire) Vezi definitia »
orice substanță toxică produsă în cursul metabolismului unor specii banale de ciuperci microscopice, mucegaiuri, care se dezvoltă în resturi alimentare. Consumarea alimentelor mucegăite devine nocivă datorită eliberării acestor metaboliți toxici ce difuzează în aliment Vezi definitia »
ce inseamna asta ????????????? cuvantul la asta ma refer Vezi definitia »
BUCKINGHAM PALACE [bákiŋgəm pælis], reședința londoneză a suveranilor britanici. Numele provine de la clădirea construită în sec. 18 pentru ducii de Buckingham, cumpărată în 1761 de regele George III pentru soția sa. Regina Victoria i-a dat actuala folosință. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z