Definita cuvantului șeping
ȘÉPING, șepinguri, s. n. Mașină de rabotat la care mișcarea principală (cea a sculei așchietoare) este efectuată pe o direcție perpendiculară pe dimensiunea mai mare a piesei. – Din engl. shaping.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu șeping
șvung : energie, elan, avânt (despre un om care are șvungün om energic) Vezi definitia »
SLÉMING s. n. (mar.) fenomen de rezonanță între oscilația navei și cea a valurilor, care se manifestă printr-un impact puternic între fundul acesteia și apă. (< engl. slamming) Vezi definitia »
LEASING s.n. Sistem de finanțare a investițiilor, constând din închirierea de materiale, mașini și utilaje moderne de la societăți specializate. [Pron. lí-zin. / < engl. leasing]. Vezi definitia »
PÚDING s.n. 1. Budincă englezească, în care, pe lângă ingredientele obișnuite, se adaugă fructe uscate (prune etc.) sau carne tocată. 2. Varietate de conglomerat foarte compact, format din blocuri și din pietriș. [< engl. pudding]. Vezi definitia »
BRIEFING [BRÍ-FING] s. n. 1. reunire de informații tactice ale echipajelor înainte de declanșarea unei misiuni aeriene. 2. reunire de informare și de lucru într-un minister, într-o întreprindere etc. (< engl., fr. briefing) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z