Definita cuvantului manioc
MANIÓC s.m. Arbust tropical cu rădăcina în formă de tubercul, din care se extrage o făină hrănitoare; (p. ext.) făină extrasă din această plantă. [Pron. -ni-oc. / < fr. manioc, cf. sp., port. manioca].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu manioc
AD-HÓC adv. Anume pentru acest scop, de circumstanță. ♢ (Adjectival; în expr.) Divanul ad-hoc = fiecare dintre cele două adunări speciale care s-au întrunit în 1857 (la Iași și la București) și au cerut unirea țărilor românești. – Lat. lit. ad hoc. Vezi definitia »
DIPLOCÓC s. m. micrococ ai cărui indivizi sunt grupați câte doi. (< fr. diplocoque) Vezi definitia »
pancióc, pancióci, s.m. (reg.) papuc de casă. Vezi definitia »
(?) SILENTBLOC, silentblocuri, s.n. (Auto) Articulație elastică antivibrații, alcătuită dintr-un manșon metalic exterior și altul interior, spațiul dintre ele fiind umplut cu un cauciuc special care, în poziție normală de montaj, este totdeauna pretensionat în raport cu cele două manșoane. Exemplu tipic de utilizare: urechile de prindere a amortizorului de șocuri al suspensiei. – Din ? Vezi definitia »
CAPÓC s. n. produs vegetal din fructele de capochier, folosit ca material de umplutură pentru perne, saltele etc. (< fr., engl. kapok) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z