Definita cuvantului asincron
ASINCRÓN, -Ă, asincróni, -e, adj. ~ 2. (Inform.; despre un ordinator) La care fiecare operație este declanșată printr-un semnal provocat de terminarea operației precedente.

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu asincron
ȘOȘÓN s. m. încălțăminte de iarnă din pâslă, cauciuc etc. care se poartă peste pantofi. ◊ încălțăminte de casă din pâslă. (< fr. chausson) Vezi definitia »
HELICÓN, helicoane, s. n. Instrument muzical de suflat din alamă, asemănător cu tuba, folosit în fanfarele militare, alcătuit dintr-un tub încovoiat în formă de spirală, prin care trec capul și mâna dreaptă a instrumentistului și cu care sunt emise tonuri grave. – Din fr. hélicon. Vezi definitia »
SPIRATRÓN s.n. (Fiz.) Accelerator de particule grele asemănător ciclotronului, prevăzut însă cu mai mulți electrozi în formă de spirală. [< engl. spiratron]. Vezi definitia »
RHYTÓN s.n. v. riton. Vezi definitia »
ORIÓN s.n. (Astr.) Constelație între emisfera boreală și cea australă, situată deasupra ecuatorului. [Pron. -ri-on. / < lat. Orion – vestit vânător omorât de Diana și așezat apoi pe cer ca constelație]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z