Definita cuvantului palace
PALÁCE s.n. v. palas.

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu palace
(?diacritice, accent, sursa) Băutură alcoolică de proastă calitate preparată din alcool etilic inferior si apă(cu eventuale adausuri de arome sau zahăr ars).Sinonim:cocâr .Cuvânt argotic . Vezi definitia »
cozondroáce s. f. pl. – Bretele de pantaloni. – Var. (Mold.) cozondraci, (Munt.) cozondroc. Germ. Hosenträger. Sec. XIX. Cf. alb. muzumbrek „centură, cordon”, pe care Meyer 46 îl explică prin intermediul ngr. μέσον și alb. brekë „pantaloni”. Vezi definitia »
scarifáce, scarifác, vb. III (înv.) a cresta pielea superficial cu scarificatorul, cu un bisturiu sau un brici; a scarifica. Vezi definitia »
CONTRAZÍCE, contrazic, vb. III. 1. Tranz. A susține contrarul celor spuse de cineva; a nega. 2. Tranz. A nu se potrivi, a fi în opoziție, a fi incompatibil cu ceva; a dezminți ceva. 3. Refl. A spune ceva în opoziție cu cele afirmate anterior de tine însuți. 4. Refl. recipr. (Despre susținătorii unor opinii, unor afirmații etc.) A avea păreri deosebite, a nu fi de acord unii cu alții. ♦ (Despre afirmații, depoziții etc.) A nu se potrivi unele cu altele; a se ciocni. – Contra1 + zice (după fr. contredire). Vezi definitia »
fleáce s.f. sg. (reg.) lapoviță; noroi apătos. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z