Definita cuvantului prejudițiabil
PREJUDIȚIÁBIL, -Ă adj. v. prejudiciabil.

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu prejudițiabil
BIDONVÍL, bidonviluri, s. n. Cartier sărăcăcios cu locuințe improvizate, la periferia marilor orașe. [Scris și bidonville] – Din fr. bidonville. Vezi definitia »
INCORUPTÍBIL, -Ă adj., s. m. f. (cel) care nu poate fi corupt; integru, cinstit, onest. (< fr. incorruptible, lat. incorruptibilis) Vezi definitia »
IMPOSÍBIL, -Ă, imposibili, -e, adj., s. n. 1. Adj. Care nu e posibil, care nu se poate îndeplini; irealizabil. ♦ Extrem de greu, de dificil. O muncă imposibilă. ♦ (Fam.; despre oameni) Nesuferit, insuportabil. 2. S. n. Ceea ce este (aproape) cu neputință de realizat. ◊ Expr. A face imposibilul = a face tot ceea ce îi stă în putință pentru a realiza ceva. ♦ (Adverbial) Cu neputință, nici într-un caz, cu nici un preț. – Din fr. impossible, lat. impossibilis. Vezi definitia »
necalificábil, necalificábilă, adj. (înv.) incalificabil. Vezi definitia »
NESONDÁBIL adj. v. INSONDABIL. (Despre ape sau despre adâncimea lor) Care nu poate fi sondat (din cauza adâncimii mari); nesondabil. ♦ Fig. Cu neputință de cercetat sau de lămurit; de nepătruns. [DEX '98] Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z