Definita cuvantului primicer
PRIMICÉR s.m. 1. Cel dintâi dintr-un corp dintr-o grupare (în vechea Romă). 2. Căpetenie a anumitor congregații sau fraternități religioase. [Var. primicier s.m. / < lat. primicerius, cf. fr. primicier].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu primicer
zer s. n. pl. zéruri Vezi definitia »
DROMADÉR s. m. cămilă cu o singură cocoașă din nordul Africii și din sud-vestul Asiei, la călărit și transport. (< fr. dromadaire, lat. dromaderius) Vezi definitia »
CANTINIÉR, -Ă, cantinieri, -e, s. m. și f. Persoană care conduce o cantină. [Pr.: -ni-er] – Din fr. cantinier. Vezi definitia »
SLÚGER, slugeri, s. m. Dregător în Țara Românească și în Moldova însărcinat cu aprovizionarea curții domnești și a armatei (rangul și atribuțiile variind de la o epocă la alta și de la un principat la altul); rang, titlu purtat de acest dregător. [Var.: súlger s. m.] – Cf. scr. služar. Vezi definitia »
ALEXANDER [æligzándə], Samuel (1859-1938), filozof englez. Creatorul unei filozofii realiste în care toate categoriile sînt deduse din conceptul central de spațiu-timp-realitate primordială, independent de subiectul cunoscător („Spațiul, timpul și divinitatea”, „Evoluția emergentă”). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z