Definita cuvantului redizolva
REDIZOLVÁ vb. I. tr. A dizolva din nou. [< re- + dizolva].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu redizolva
BRATISLAVA, oraș în Ceho-Slovacia, cap. Sloveniei, port pe stg. Dunării; 435,5 mii loc. (1989). Nod de comunicații. Mare centru ind. (îngrășăminte fosfatice, prelucr. petrolului, constr. de mașini, alim., prelucr. lemnului, textilă). Universitatea „Jan Komensky” (1919). Academia Slovacă de Științe. Catedrală gotică, castel (sec. 17-18). Muzee. Menționat documentar din sec. 10. Cap. a Regatului ungar (1541-1784), sub numele de Pozsony. Din 1919, cap. Slovaciei. Vezi definitia »
davá s.f. (înv.) 1. reclamație, plângere. 2. femeie rea, cârcotașă. Vezi definitia »
RELEVÁ vb. I. tr. a scoate în evidență, a reliefa, a evidenția, a sublinia. II. refl. a se dovedi, a se manifesta ca... (< fr. relever) Vezi definitia »
PROMOVÁ, promovez, vb. I. Tranz. 1. A ridica, a înainta pe cineva în funcție; în grad, într-o demnitate etc., a avansa. ♦ A declara pe cineva absolvent al unui an de învățământ, permițându-i trecerea în anul următor. ♦ A termina cu succes o clasă sau un an de învățământ. 2. A susține, a sprijini făcând să progreseze, să se dezvolte. A promova o idee. – Din lat. promovere. Vezi definitia »
SALVÁ vb. I. tr. a scăpa, a scoate din primejdie, din încurcătură etc. ♦ a ~ aparențele = a face față; a ascunde realitatea prezentând numai aspectul voit. II. refl. a se scăpa singur dintr-o primejdie. (< lat., it. salvare) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z